Kutatási pecsét "Innovatív a kutatás révén" a KÜBLER számára

9. május 2022
Siegel "Innovativ durch Forschung 2022/2023".

Az "Innovatív a kutatás révén" pecsétet olyan kutatással foglalkozó vállalatok kapják, amelyek fejlesztési munkájukkal elkötelezettek Németország mint erős innovációs központ mellett. A KÜBLER ismét egyike ezeknek a vállalatoknak, és elnyerte a rangos pecsétet.

A KÜBLER több mint 30 éve az energiatakarékos csarnokfűtési rendszerek egyik úttörője. Az akár 70 % energiamegtakarítással és számos más előnnyel a KÜBLER infravörös fűtőberendezései a nagy belmagasságú csarnoképületek aranyszabványának számítanak. A vállalat rendszeresen kap díjakat a fejlesztéseiért.
A Stifterverband a Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium megbízásából kétévente ítéli oda a jól ismert "Innovatív a kutatás révén" pecsétet. A németországi tudomány egyik legnagyobb magántámogatójaként egyik feladata a német kutatási és innovációs rendszer elemzése és értékelése. Mennyit fektet a gazdaság kutatásba és fejlesztésbe Németországban? Milyen hatással van ez az ország jövőbeli életképességére? Ezek a kérdések állnak a német gazdaságban folyó kutatás-fejlesztésről szóló, kétévente végzett felmérés középpontjában, amelyet a Stifterverband tudománystatisztikai osztálya végez a Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium megbízásából.

Minden, amit az energiatakarékos csarnokfűtési rendszerekről a gyakorlatban tudni kell
Az energiatakarékosság nagy kérdés - minden ágazatban. Ha szeretne véget vetni a nem hatékony fűtési rendszereknek, akkor útmutatónk pont az Ön számára készült!
Kérjen ingyenes útmutatót
Ez is érdekelheti Önt
  • A régi csarnokfűtési rendszer túl sok energiát fogyaszt, túl sok CO2-t bocsát ki, és egyre megbízhatatlanabbá válik. Jó okok arra, hogy végre nekilássunk a fűtéskorszerűsítésnek, és a régi rendszert korszerű, energiahatékony rendszerre cseréljük. A költségek azonban magasnak tűnnek, és gyakran ódzkodnak tőlük. Pedig ma már léteznek alternatív megoldások, amelyek gazdasági szempontból is nagyon érdekesek lehetnek.
  • A KÜBLER GmbH csarnokfűtési szakembert a "Premier" kategóriában jelölték a "Großer Preis des Mittelstands" 2024 díjra. Egy újabb nagy siker a Ludwigshafen am Rhein-i székhelyű, innovációra törekvő, közepes méretű vállalat számára.
  • Berlin, 2023. szeptember: Az energiahatékonyság az energiafordulat egyik alappillére - és olyan téma, amely mellett mindhárom ország elkötelezett: Thomas Kübler, az energiatakarékos csarnokfűtési rendszerek szakértője, Dr. Robert Habeck, a BMWK vezetője és a Német Üzleti Kezdeményezés az Energiahatékonyságért (DENEFF).
  • Magas csarnokok - magas energiafogyasztás. Érdemes közelebbről megnézni. Ha tudni akarja, hol pazarolja az energiát, átláthatóságra van szüksége. Világos rálátás arra, hogy hol és hogyan pazarolják a hőt, és ezzel szükségtelenül magas költségeket és kibocsátásokat okoznak. Például azzal, hogy túl sokáig nyitva hagyjuk a folyosóajtókat. A nem használt csarnokrészek fűtésével. Vagy azáltal, hogy nem optimális fűtési időket használunk. A csarnokfűtésre specializálódott KÜBLER intelligens eszköze most tiszta helyzetet teremt: az E.M.M.A. hőkezelő rendszer, amely csökkenti a költségeket, kevesebb CO2-t és nagyobb hatékonyságot biztosít az ipari fűtési folyamatokban.
KÜBLER csarnokfűtési rendszerek
Tegyük meg együtt a következő lépést
Minden terem más és más. Több mint 30 éves vállalati múltunkkal alig van olyan követelmény, amely idegen lenne számunkra. Ügyfeleinkkel együtt valósítottuk meg a megfelelő megoldásokat. Ha Ön készen áll arra, hogy gazdaságosan bevált fűtési koncepciókat valósítson meg csarnokában, akkor a legjobb helyen jár.
Szervezzen konzultációt most
Kérjen útmutatót most